yes

PLuspoäng till mig.
Genomförde dagens träning med bravur.
Trots lite distraktion av ett telefonsamtal tog jag mig iväg och gjorde det jag skulle!

Åt ett mellanmål bestånede av en halv mango och en macka med ost på ca två timmar innan jag gav mig iväg MEN jag var ändå hungrig när jag kom fram. DRYGT.

Hemma stoppade jag in kycklingen i ugnen och sen gjorde jag lite bålträning. Mage och rygg. Go me.
Så det blev inte middag förns efter 21.. men det är ju ljust ute så det funkar rätt bra.

Imorrn jobb, träning mitt på dagen och middag hos snubben

Veckans träning

Ja så här ska det se ut denna vecka har jag planerat:

Måndag: Löpträning + bålstyrka
Tisdag: Rump och benstyrka
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Löpträning + armstyrka
Fredag: Rump och benstyrka
Lördag: Löpträning + bål och armstyrka
Söndag: Rump och benstyrka

Utöver detta ska jag jobbar på gymmet måndag - onsdag, på fest med kortfilmfestivalen på onsdagkväll och jobba på Konsum på fredagkväll. (Ev. fredagförmiddag på gymmet).

Får som sagt se hur detta går, det känns inte som att jag kommer hinna. Då jag ju även ska träffa en vän, och skulle gärna vilja ha tid att träffa snubben också.

Hur gör ni andra? Ni planerar och sen gör ni bara, eller?
Hur hinner ni med att slappna av och umgås med nära och kära?
Hur planerar ni ätandet?
Jag är i behov av tips, har inte försökt mig på att planera på detta sätt tidigare (i vuxen ålder) utan har tränat när andat fallit på och det funnits tid. Har först nu ett klart mål, att börja löpa.

löpträning

Nu har jag skapat ett konto på iForms hemsida och lagt in löpträning och ett program för rumpa och ben som jag såg i deras senaste tidning.
Hela juni är planerad, vi får se hur det går. Jag ska iaf göra mitt bästa för att följa det, hoppas att jag har självdiciplin nog.

Någon som har en åsikt om löpprogrammet som jag länkade till i ett tidigare inlägg?
Har ni något bättre upplägg?

Var och gick rundan i stadsskogen idag. Det duggade lite och var mycket insekter, men jag gillart! Fanns ett litet slitet utegym också :)

Dagen efter

Igår var det firmafest med ena (eller andra) jobbet.
Det blev en grymt lyckad kväll!

Fick nån sorts kärleksförklaring, fick god mat, fick dansa så jag svettades, fick prata öppet med kollegor. Mycket skratt, mycket kärlek. Tummen upp helt enkelt.

Det bästa är att jag inte är nå bakis idag! Lite seg än så länge men inte mer än så. Solen skiner ute och det betyder nog att jag ska ta en promenad.

Jag är lite sugen på att börja löpa, och har tittat på ett löpträningsprogram för nybörjare. Ska kolla in ett elljusspår en bit bort, för ett sånt vill jag ha att springa i.
har hittat det här som jag tänkt prova. Löpprogram för nybörjare.

Slut på veckan.

Igår skulle vi ut och fira med jobbet, 100 medlemmar!
Men det slutade med att en kollegas pappa fick ett tråkigt besked, så det var ingen idé att fira. Vi får ta igen det senare, när det börjar lugna ner sig.

Så gårdagskvällen ägnades istället åt roomien.
Hon kom förbi på jobbet och kikade lite. Tyvärr var det lite mycket folk just då så hann inte ta hand om henne. Men hon hann berätta att hon ätit lite glass, det enda hon ätit på hela dagen. Fick beställning på lax till middag. Så jag handlade och lagade mat när jag kom hem.

Smsade också kollegan (som inte är mer än 19 :/ ) att jag finns för henne, tror det uppskattades.

När jag stod där och lagade mat så började jag fundera. Hur länge ska jag orka? JAg älskar att ställa upp för dom i min närhet, har ställt in planer för att vara med roomien osv osv. Jag gör det gärna. Men någon gång kommer ju jag också att krascha, med roomien, syrran, kollegan, vänner. De flesta verkar ha det lite tungnt just nu. Och jag mår bra.

Det känns lugnt med snubben och det är skönt. Vi träffas lite, pratas lite, sexar lite. Sånt jag behöver, känns kravlöst och just nu funderar jag inte så mycket på vad som händer där. Och det känns ju skönt.

Ikväll blir det fest med andra jobbet, ska bli bjudna å mat och alkohol <3 Det kommer bli skitkul, tråkigt på vädret dock. Jag hade tänkt ta på mig mina vita jeans, för jag får så snygg häck :P Två tråkiga grejer bara.. jag kommer troligtvis bli smutsig innan jag kommit dit :P OCh jag vet inte riktigt vad jag ska ha upptill för att inte känna mig skittråkig..

Men det löser sig.
OVER AND OUT

Grin-tisdag

Var och fikade/lunchade med mina vänner från over there.
Det slutade med att vi alla tre satt och grinade :P
En av tjejernas farfar dog för inte så länge sen, och jag har hört storyn men hon berättade igen om resan hem, om farfar, om sista dagarna osv. Och det slutade som sagt med att vi alla tre hade tårar rinnande ner för kinderna.

Det kändes ändå rätt bra, även om det andra på fiket säkert tyckte att vi var knäppa.
Men helt plötsligt hade det gått 4 timmar och alla skulle vidare.

Jag åkte hem till Snubben. Fick min mens i fredags, NAJS. Slutade med minipiller för lite mindre än två månader sen. Har käkat dom i mååånga år och kände att det var dags att sluta och låta kroppen vila lite. Har fått för mig att det är bra. I vilket fall skrev jag det till honom igår, att det inte skulle bli nå hanky panky. Efter ett tag så höll det ju inte längre!

Men något som är lite konstigt är att jag inte verkar ha mens på eftermiddagarna/kvällarna, så det blev inget blodbad iaf. Men jag förstår inte riktigt hur min kropp funkar :P

Sist men inte minst måste jag dela med mig av en länk. Den är helt ofarlig, för er som är rädda för länkar :P
Porn for the blind

Kendo-SM



Måste köpa nytt objektiv! Fick inga bra bilder tycker jag..

Men iaf, det här tittadde jag på i söndags :)

En ledig dag

I söndags var jag ledig. Kalas!

Kollade på Kendo-SM, det var trevligt. Hade sällis av en polare och hennes kontakt"barn".
Det var roligt att se på exet när han körde, har aldrig sett det förut. Han var snabb.

Idag jobbade jag 12-22, skittråkigt.
Men fick ett sms i morse om att vi har 100 medlemmar på gymet! Det är ju kung, nu ska vi ut och fira bara.

Är ledig i två dagar nu, ska försöka få till lite träning.

Träningsvärk

Jag gillare!

Hade en hektisk dag igår, eller fullbokad.
Var på gymmet vid 10.

Vågade mig på att lägga mig så där snett i rygglyft "maskinen" för att göra övningar för sidan. YES. Det var inte så läskigt som jag trodde,men jag körde med 5kg vikt och har träningsvärk idag :D

Fick även pump för första gången, om det är vad jag tror det är :P
Körde biceps med stång (14 kg) och när jag släppte ner stången slappnade inte musklerna av och det kändes som att jag inte kunde böja armen för attm uskeln tog emot! YAY ME. Det kändes fint ;) Träningsvärk där också idag.

Träffade en god vän igår, hon bor i USA vilket betyder att vi inte ses så ofta. Men nu är hon här i en månad och jag måste försöka träffa henne så mycket som möjligt. Det är lätt att prata med henne och det är nyttigt!

Pratade om exet såklart, då vi måste uppdatera varandra. Och ju mer jag tänker på det och pratar om det, ju säkrare blir jag på att jag INTE vill vara med honom igen. Pga av att det kanske inte var så jäkla bra som jag trodde. Jag menar, jag älskar honom, och det kommer jag alltid göra. Men han gav inte mig det jag behövde, och en människa som är 27 år kommer ju inte förändras på så sätt att han kommer ge mig det.

Vi pratade även om snubben såklart. Och jag vet fortfarande inte vad jag känner, mer än att jag ler så där fånigt när jag får sms eller han ringer. I förrgår ringde han, bara för att prata.
Igår var jag lite ledsen på jobbet för att han inte hört av sig, hade jäkligt tråkigt. Men han smsade på kvällen när jag var på väg hem. Vilket var fint eftersom att han hängde med kompisar hemma i Falun ;)

Funderade igår på om jag skulle köra ett benpass idag, men det har inte blivit av. Så tror inte att det kommer bli av heller.

Imorrn är det Budo-SM, så där hittar ni mig, i publiken that is.

Slut på en jobbvecka

Och början på nästa.
Jobbar nu tre dagar till på Konsum.

Efter jobbet idag tog jag en prommis med min kollega som jag aldrig träffar, vi var tvungna att uppdatera lite :P

Nu har jag fruktansvärt ont i fötterna. Har tagit ett bad men det hjälpte inte så mycket.

Lunchade med Snubben idag, trevligt värre.

Onda fötter

Min trasiga fot gör väldigt ont.

Idag mätte och vägde vi oss själva för andra gången, d.v.s. efter en månad. Det var intressant, jag vägde mer (pendlar rätt bra i vikt) men hade en mindre kroppsfettsprocent. Intressant.
Chefen hade gått ner både i vikt och i mått, tummen upp för henne!

Det är ca 6 veckor sen jag slutade med minipiller, som jag ätit i flera år, jag bara väntar på att få mens någon gång så att man vet att allt funkar och så att jag slipper vara orolig när jag är borta och håller på med intima aktiviteter :) Eller bara sover borta.

Idag började jag fundera på när man har för låg kroppsfettprocent, för det har vi inget om. Mitt låg idag på 13,1 %. Det är så svårt för när man börjar googla får man ju bara upp det lekmän sitter och säger i forum. Men där sägs det iaf att man tappar funktioner om man kommer under 13%. Jag tänkte iaf vänta i tre månader, har jag inte fått mens då är det dags att gå till doktorn bara för att kolla att det är rätt.
Jag är inte orolig egentligen, men det är ju skönt att veta.

Snubben och jag har umgåtts en hel del. Spenderade större delen av förra helgen ihop. Men fortfarande inget uttalat.

Den här veckan är galen. Jobbar måndag till lördag. Ska vara social alla dagar utom ikväll.
Bra jobbat till mig. Men det är roligt.
Finns inte så mycket tid över till Snubben dock, men vi får se hur det blir.

Tanken som räknas?

Är det verkligen tanken som räknas?
För i såna fall har jag tränat idag :D

Var och klippte mig idag och tänkte gå och träna efter det. MEN när jag kom ut från frissan kände jag mig så snygg att jag inte ville förstöra frillan :P Ja, kanske dålig ursäkt. Men så blev det. Känner att jag har en liten svacka just nu, och det är väl ok.

Inte så mycket träning

Nej, det blir inte så mycket träning just nu. Hade tänkt hinna träna en sväng igår, men det gjorde jag inte. Det blev däremot en långpromenad på kvällen med Jack Russeln som jag var hundvakt åt. Jätteskönt.

Skulle egentligen hinna åka och träna idag innan jobbet. Men jag känner inte för det! Jag känner för att lägga mig i sängen och läsa, vilket jag ska göra snart. Har fått en förhandsvisning av en bok som jag ska läsa och recensera innan 13 maj. Fick lite kort om tid tycker jag, men måste läsa lite mer därför.

Snubben kom hit en sväng innan jobbet igår. Vi hängde i soffan, tog en prommis med hunden, hade lite sex (som vanligt) och åt kladdkaka.
När han frågat om det var jag som bakat kakan och jag sa ja sa han: "Jag tror jag blir kär!" Och så tittade han på mig och log. Jag skrattade lite nervöst så där.. Jag vet inte riktigt vad han menade. Om det var på skämt, eller om det var på riktigt.
När vi var ute och promenerade höll vi handen.

Jag vet inte riktigt vad detta är, men jag vet ju att vi kommer träffas igen iaf.

Det var mysigt att vara hundvakt, han började med att skälla på chefen. Sen morrade han på Snubben när han kom. Men dom blev kompisar sen. När jag skulle äta middag fick han (hunden) ett litet tuggben. Det tog inte mer än 30 sek sen var det slut. Resten av min måltid satt han och ömsom rapade, ömsom hade kväljningar. När vi sen tog vår kvällspromenad tog det kanske 30 min sen spydde han.
Men då var det dags att mysa när vi kom in. La oss under täcket i soffan och halvsov. Var tvungen att öppna dörren för roomien och hundens matte när dom kom hem mitt i natten för ingen hade nyckel med sig.

Mycket att göra.

Känns inte som att jag varit ledig på evigheter.
Jobbade först 12 dagar i rad, sen hade jag besök hela helgen och sen jobbade jag tre dagar till. Nu är jag äntligen ledig!

Roomien skulle egentligen till sin "toyboy" igår och jag hade därför tänkt träffa min. Men när jag kom hem visade det sig att hennes hade fått migrän och hon mådde inte så bra. Har lite mycket att tänka på. Så jag bestämde att vi skulle köpa nåt gott på ICA och ligga i soffan och kolla på en film. Bokade in Snubben till ikväll istället :)
Sen att filmen var skitdålig och vi båda somnade på stuberten spelar ju ingen roll.

Idag ska jag käka lunch på stan med en kompis och sen ska det lagas middag och ätas med ovan nämnda toyboy.

Hade lite planer på att träna idag men jag tror att jag skiter i det. Även om jag inte tränar aktivt på jobbet så får jag mig en genomkörare om dagen. Så tror att jag väntar till på lördag eller nåt sånt.

Imorrn och på söndag blir det att jobba på andra jobbet. aka. Konsum.

Valborg i Uppsala

Det var precis som det skulle, varmt ute i parken och svårt att få tag i vänner som inte var på plats. Livet leker.

Har haft öppningsveckan på jobbet, helt galet.
Ser väl om en månad om alla mätningar vi gjorde är helt åt skogen :O

Har inte blivit någon träning, mer än på jobbet när man visat osv. Har ju inte suttit still iaf.

Har käraste M här, träffade Snubben i dimman igår. Vi pussades när vi sågs :O Pratade ett antal gånger under kvällens gång och försökte styra upp nåt, men det slutade med att vi inte sågs. Så är det när andra också ska bestämma. På frågan vad han ville göra svarade han: "Jag vill bara träffa dig." Gulligt värre. Sen vet jag ju inte om det är gulligt eller om han ville träffas för att få sig nåt. Det märks väl längre fram.
Dock var vi sjukt trötta båda två. Jag som har jobbat 12 dagar i rad och haft den jobbigaste veckan ever och han som jobbat natt, sovit 45 min och sen börjat festa.

Jag lämnade iaf mitt besök på stan och åkte hem kl 23. Då var jag död, däremot vaknade jag kl 7 i morse.

Fick mail ifrån exet för ett par dagar sen. han skrev om valborg och att han saknade mig blablabla. Det är tredje gången han hör av sig, fast jag sagt att jag inte vill ha någon kontakt alls. HAN lämnade ju mig då borde han kunna respektera att jag inte vill höra av honom.
Det som däremot var bra, var att suget i magen INTE fanns där. Jag blev mest irriterad.
Och när jag började tänka och prata och titta på/med Snubben, då fanns han inte alls där.

RSS 2.0