Dagsform = mens

Finns det nåt värre?
Jag hatar verkligen att gå runt i blöja a.k.a. binda och jag blöder för lite för att känna att det är rättfärdigat med tampong hela tiden.

Träningen går ju inte alls som jag vill, läser många bloggar och tidningar men känner inte att jag orkar mer för det. Jag vill, men när jag ska ta mig för så skiter jag i det. Kommer på massa dumma ursäkter.

Försök till jogg

Tog mig ut efter middagen, blev mest snabb promenad, men var iaf ute i 23 minuter.
Hade bestämt mig för att jogga, men när jag var ute kom jag på alla möjliga ursäkter till att INTE jogga..
Jag har ingen självdiciplin.

Men jag är nöjd att jag kom UT iaf.

Har ju tränat en del på jobbet också såklart. Men det är rätt segt där.

Imorrn blir det lite vin med vänner och kärlek.

Låg aktivitet

Igår var det lite kyligt när jag klev upp, så jag tog mig en sväng till gymmet.
Blev inte så långvarigt, då motivationen väl är sådär.

Blev iaf lite uppvärmning på cykel, sen körde jag chins, militärpress, flax med armarna åt sidorna (axlar) och lite mage. Var där i totalt en halvtimme. Inte så engagerad, men jag är sån att jag ser till det jag har gjort och inte det jag borde göra. Försöker iaf.
Så jag känner mig duktig som var där överhuvudtaget!

Idag skulle jag absolut hinna träna, MEN det är för jäkla varmt. Låg länge i sängen idag, det var skönt. Klev upp och öppnade balkongdörren, ingen skillnad inne och ute.. jäklarns. Kollade på termometern och jo, 28 grader både inne och ute. Det är inte OK. Är iaf lite friskare på balkongen, men det är varmt. Har så lite kläder som möjligt på mig och kroppen kommer inte igång.
Kunde inte ta mig för och göra varm gröt till frukost så det blev youghurt och jordgubbar, går ju ner det med :)

Igår när jag kom hem från jobbet så var det tänkt att det skulle drickas vin här, men tjejerna ändrade sig och åkte och tältade. De tyckte att jag skulle komma dit, tja tänkte jag, då lär de ju inte ha åkt så långt eftersom att jag ändå inte är hemma förns 22:30. Jodå.. när jag väl fick kontakt med dom, då hade jag tagit fram en öl, visade det sig att dom var 4 mil bort. Men alltså tjejer.. kom igen. Så jag stannade hemma, satt med datorn på balkongen och mös.

Ikväll ska dom gå ut, jag är lite låg över det, då jag ha lovat att komma till syrran imorrn = jag ska köra bil rätt tidigt. Så det blir ingen fylla för min del, men hoppas att jag orkar hänga på ändå.

Hur gör ni för att orka träna? Eller är ni inte så påverkade av värmen? Eller har ni kyligare?

Idag kanske det äntligen blir åska! Det är varmt som tusan och molnigt. Jag hoppas!
Tänker på snubben som lär vakna med migrän. Han hade somnat i soffan när han kom hem och blev väckt en halvtimme in på sitt arbetspass.. oops.

Känner att jag behöver vara ledig. Känner mig lite låg.
Lite för att jag inte riktigt vet vad som händer med snubben; egentligen
Lite för att förlorade exet igen. Jag ville ju ha honom som vän, i mitt liv.

Värme

Jag orkar inte med denna värme!
Just nu är det rätt ok här på balkongen, fryser nääästan lite.
Men inne är det konstant 27-28 grader, jag funkar inte!

tandvärk

Igår var vi duktiga och joggade.
Idag har jag tandvärk och roomien gömmer sig på rummet..

Soleksem

Jag blir galen, och nu är det på bättringsvägen.
Det är lite orättvist.
Smörjer in mig ordentligt, ligger inte i solen i onödan osv. Men helgen som var så var jag i solen utan t-shirt kanske totalt 4 timmar på två dagar. Och jag fick eksem, som fan.
Det sticks och kliar, nu börjar det som sagt bli bättre, MEN det går ju inte att träna. Så fort jag blir lite varm börjar det stickas.
Gjorde ett försök på gymmet igår, efter uppvärmning och bänkpress började paniken komma krypandes, så det var bara att åka hem och duscha.

Ikväll måste det blir ett joggpass med roomien. Det handlar om att passa in det i schemat och att ta sig för. Vi måste prioritera lite och sluta fuska.

Värme

Jag tycker inte om värme, ändå är det så himla varmt.

Idag ska jag och roomien ut och paddla kanot och hänga utomhus. Imorrn tar jag med henne hem till mamma för lite middag :)
Tur att jag har AC i den lilla bilen.

RSS 2.0